امروز: سه شنبه 29 اسفند 1402
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مبانی نظری و پیشینه صنعت گردشگری و جهانگردی

مبانی نظری و پیشینه صنعت گردشگری و جهانگردی دسته: گردشگری و توریسم
بازدید: 8 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 803 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 70

مبانی نظری و پیشینه صنعت گردشگری و جهانگردی

قیمت فایل فقط 65,000 تومان

خرید

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

عوامل مؤثر بر رونق صنعت گردشگری

سفر محرك اصلی در چرخه اقتصاد است. صنعت توریسم معمولاً یكی از زمینه­ های اقتصاد جهانی است كه به آن توجه كمی می­ شود. صنعت توریسم، همچنان به عنوان چرخه پیشرفت اقتصادی بسیاری از كشورهای فقیر به حساب می ­آید (رایز و تنور2012).

این صنعت امروزه نیاز به نگهداری دارد. هتل ها نیاز به كاركنانی جهت بازسازی داشته، همچنین ارگان­ هایی باید وجود داشته باشد كه تحت نظر آنها هر چیز مرتبط با صنعت توریسم همواره نو شود. به عنوان مثال كافی شاپ­ ها برای جذب بیشتر گردشگران باید منوهای خود را تغییر دهند. هتل ها و بسیاری از اماكن گردشگری دیگر نیز باید بنا به نیازهای توریستی خود را به روز سازند. با ایجاد چنین تغییراتی در سطح شهر و یا كشور است كه اقتصاد می­ تواند جریان داشته و رو به پیشرفت باشد.

توریسم نه تنها سبب افزایش درآمد افراد و ارگانهایی می­ شود كه در این راستا فعالیت دارند، بلكه برای افرادی كه به گردشگری علاقمند هستند نیز می ­تواند مفید باشد. هر كشور، شهر و یا حتی روستا دارای پتانسیل هایی جهت رونق اقتصادی است. توریسم می­ تواند همچون یك كار تجارتی سبب رقابت اقتصادی شود. همانطور كه در تجارت تأمین كننده های كالا در صدد رقابت، جهت تولید كالایی بهتر بر می­ آیند، در صنعت توریسم نیز از آنجا كه گردشگران روز به روز دنبال سرویس گرفتن بهتر می باشند، كشورها باید به رقابت افتاده تا جهت جذب بیشتر مسافران در كشور خود امكانات و تجهیزات بیشتری را فراهم آورند. البته این مسأله كاملاً قابل انتظار است كه تمامی كشورها به زور نمی ­توانند نیازهای مرتبط با كشورهای خارجی را ارائه دهند. حتی گاهی ارائه برخی از این سرویس­ ها ممكن است به علت عدم سازگاری فرهنگی با یك كشور هیچگاه صورت نگیرد.

ایران كشوری است با جاذبه­ های گوناگون در زمینه­ های تاریخی و فرهنگی و جغرافیایی وجود اقوام گوناگون با آداب و سنن منحصر به فرد، چهره های متفاوتی به این كشور بزرگ، چه از نظر وسعت و چه از نظر قدمت بخشیده است و شناسایی نكردن بسیاری از جاذبه­ های موجود باعث شده كه « بهشت گمشده » لقب ایران در صنعت گردشگری همچنان گمشده باقی بماند. كارشناسان جهانگردی از ایران به عنوان غول خفته این صنعت نام می برند.

از آنجا كه امروزه بیشتر افراد به منظور تفریح و لذت بردن (باید توجه داشت كه در تعریف سفر هم بسیاری از كتابهای تخصصی در زمینه جهانگردی همین مطلب را ارائه می دهند، یعنی سفر به قصد لذت بردن انجام می‌شود) سفر می ­كند، توقع بیشتری از لحاظ امكانات از كشور میزبان دارند و به همین دلیل است كه كشورهایی كه اكنون از جاذبه های مصنوعی و به عبارت بهتر دست ساز برخوردارند، از كشورهای دیگر در زمینه جذب توریست موفق تر عمل می­ كنند. البته به این موضوع هم باید توجه داشت كه تا حدی امنیت و گاه سیاست های خارجی نادرست در كشورها و وجود تبلیغات منفی رسانه های خارجی بر این مسئله می تواند دامن بزند.

قیمت فایل فقط 65,000 تومان

خرید

برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه صنعت گردشگری و جهانگردی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر