امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مقاله کامل درمورد اختلال اضطراب

مقاله کامل درمورد اختلال اضطراب دسته: علوم اجتماعی
بازدید: 7 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 139 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 93

همة انسانها اضطراب را در زندگى خود تجربه می‌کنند و طبیعى است که مردم هنگام مواجهه با موقعیتهاى تهدیدکننده و تنش‌زا مضطرب می‌شوند، اما احساس اضطراب شدید و مزمن در غیاب علت واضح، امرى غیرعادى است

قیمت فایل فقط 26,000 تومان

خرید

مقاله درمورد اختلال اضطراب

فهرست مطالب :

عنوان :                                                                                صفحه :

مقدمه   ..................................       1

اضطراب در کودکان و نوجوانان      .........  2

چه باید بکنیم      .......................  6

عوامل مؤثر بر اضطراب نوجوانان و مقابله باآن     6

نحوه رویارویی با رنج ناشی از تغییرات جسمانی     7

رویارویی با اضطراب ناشی از عدم پذیرش از جانب همسالان     7

رویارویی با اضطراب ناشی از دوگانگی و تر س از مستقل شدن 8

رویارویی با اضطراب ناشی از بروز رفتار پرخاشگرانه    9

انواع اضطراب ............................. 10

اضطراب و کاهش قند خون .................... 12

علل اضطراب ............................... 13

فاکتورهای روانی – اجتماعی ................ 13

عوامل جسمانی و زیست شناختی ............... 14

علل طبی و اثرات داروها ................... 14

درمان اضطراب ............................. 15

درمان دارویی.............................. 15

درمان غیر دارویی ......................... 16

پیشگیری از اضطراب ........................ 16

اضطراب در ورزش ........................... 22

چرا اضطراب بر عملکرد ورزش اثر می گذارد ؟.. 23

عوامل موقعیتی اضطراب ..................... 25

عوامل شخصی ............................... 25

روش های مقابله با اضطراب ................. 26

اختلال های اضطرابی ........................ 27

تنش حرکتی ................................ 28

اختلال اضطراب منتشر و حملات وحشتزدگی ....... 30

الگوب اضطراب بک ، اختلالات تفکر ............ 31

اضطراب در امتحان ......................... 33

عوامل مؤثر بر اضطراب امتحان .............. 24

روشهای کاهش و درمان اضطراب امتحان ........ 37

استفاده از شیوه های صحیح مطالعه .......... 38

اضطراب و ترس از حضور ..................... 41

علایم اضطراب اجتماعی ...................... 42

مشکلات رفتاری اضطراب اجتماعی .............. 44

علت اضطراب اجتماعی چیست .................. 46

سن اضطراب اجتماعی و کمرویی ............... 49

منابع .................................... 52

مقدمه :

همه انسانها اضطراب را در زندگى خود تجربه می‌کنند و طبیعى است که مردم هنگام مواجهه با موقعیتهاى تهدیدکننده و تنش‌زا مضطرب می‌شوند، اما احساس اضطراب شدید و مزمن در غیاب علت واضح، امرى غیرعادى است.
اضطراب شامل احساس عدم اطمینان، درماندگى و برانگیختگى فیزیولوژیکى است. به‌طور کلى اضطراب یک احساس منتشر، بسیار ناخوشایند و اغلب مبهم دلواپسى است که با یک یا چند حس جسمى مانند احساس خالى شدن سر دل، تنگى قفسه سینه، طپش قلب، تعریق، سردرد و غیره همراه است.
بررسیها نشان می‌دهد که اضطراب در مردها، طبقات اقتصادى مرفه و جوانان کمتر است و در زنان، افراد کم‌درآمد و سالمندان بیشتر شایع می‌باشد.

علائم و نشانه های اضطراب

ـ عصبى بودن، آرام و قرار نداشتن
ـ تنش
ـ احساس خستگى
ـ سرگیجه
ـ تکرر ادرار
ـ طپش قلب
ـ بی‌حالى
ـ تنگى نفس
ـ تعریق
ـ لرزش
ـ نگرانى و دلهره
ـ بی‌خوابى
ـ اشکال در تمرکز حواس
ـ گوش به زنگ بودن

اضطراب در کودکان و نوجوانان

بسیارى از کودکان هنگام قرارگیرى در وضعیت جدید مثل روبرو شدن با افراد جدید، احساس اضطراب کرده و به‌طور خجالت‌آورى به مادر و پدر، افراد فامیل و یا وابستگان به اصطلاح «آویزان» می‌شوند.
معمولاً والدین می‌توانند آنها را تشویق به خروج از «منطقه امن» بکنند. هر چند بعضى از کودکان در مقابل این شرایط مقاومت کرده و آنها را نمی‌پذیرند. به‌منظور کمک به کودکان در این موقعیت باید صبر و حوصله کافى داشت به‌طوریکه آنها احساس اعتماد به نفس کافى جهت مقابله با مسائلى که به نظرشان مشکل مى آید، را کسب کنند.
بسیارى از والدین از این احساس کودکانشان آگاه نیستند تا روزى که آنان به مشکلى برخورد می‌کنند مثل روز رفتن به مدرسه و ... منشاء این اضطراب در کودکان ناشناخته می‌باشد. اغلب ترکیبى از یک ترس ناشناخته و فقدان کنترل همراه با یک طبیعت ناشى از شرم و خجالت زمینة بسیارى از اضطراب کودکان را تشکیل می‌دهد.
بسیارى از شکایتهاى کودکان در دوران ابتدائى مدرسه همچون درد معده یا سوزش سر دل و یا دردهاى پراکنده دیگر، ناشى از وجود یک اضطراب نهفته در کودکان است که وجود اختلاف در خانواده و نگرانى در پدر و مادر می‌تواند از علل آن باشد که این نگرانى مستقیماً به کودک انتقال یافته و با این شکایات بروز مى کند.
شایعترین اختلالات اضطرابى در کودکان و نوجوانان عبارتند از:
ـ اضطراب جدایى (Separation Anxiety)
ـ اضطراب امتحان (Exam Anxiety)
ـ اضطراب اجتماعى (Social Anxiety)
ـ ترس از مدرسه (School Phobia)

«سوزان چرچ» عقیده دارد كه اضطراب كودكان، ارتباط مستقیمی با مشاهده صحنه‌های جرم و جنایتی دارد كه آنها در دوران كودكی از طریق فیلم‌ها و تصاویر شاهد آن هستند. او پیشنهاد می‌كند، پدران و مادران به جای تلاش برای تحصیل رفاه بیشتر برای خانواده، به فكر ایجاد محیطی سالم و باثبات برای كودكان باشند.

نویسنده در این مقاله، به بررسی نقش اضطراب در سلامت جامعه ‌آمریكا پرداخته است. «سوزان چرچ» عقیده دارد كه اضطراب كودكان، ارتباط مستقیمی با مشاهده صحنه‌های جرم و جنایتی دارد كه آنها در دوران كودكی از طریق فیلم‌ها و تصاویر شاهد آن هستند. او پیشنهاد می‌كند، پدران و مادران به جای تلاش برای تحصیل رفاه بیشتر برای خانواده، به فكر ایجاد محیطی سالم و باثبات برای كودكان باشند.
جرائم اجتماعی و طلاق والدین، فضای امن خانواده‌ها را از بین برده است. مهم‌ترین كسانی كه به امنیت روانی و احساس خانواده نیاز دارند، كودكان هستند. افزایش سطوح طلاق والدین، بیكاری، جرائم اجتماعی و خشونت در تلویزیون و فیلم‌های سینمایی، آسمان را برای كودكان سیاه كرده است.
جالب است بدانید، براساس مطالعه‌ای كه جدیداً انجام شده، اضطراب و تشویش بچه‌های سالم در دهه‌ی 1980، به اندازه‌ی اضطراب و تشویش بچه‌هایی كه در دهه‌ی 1950 بیماری ذهنی داشته‌اند، بوده است.
«جین كویینگ»، روانشناس اجتماعی در دانشگاه كیس وسترن ریزرو می‌گوید: جرم، طلاق والدین و كمبود روابط احساسی و اجتماعی با افراد دیگر، نوجوانان و جوانان آمریكایی را بیمار كرده است. او سال‌های آخر قرن بیستم را «سال‌های اضطراب» نامیده است. او می‌گوید: براساس مطالعات دانشگاهی انجام شده، اضطراب و عصبانیت از سال‌های 1980 ـ 1950، پنجاه درصد افزایش داشته، ترس و دودلی بین جوانان با شتاب زیاد افزایش پیدا كرده و عمیق‌تر شده است، این نتایج، خلاصه آزمایش‌های سطوح اضطراب در بین 40192 دانشجو و گزارش‌های اضطراب از 12056 دانش‌آموز در دهه‌های 1980 ـ 1950 است.
تویینگ برای یافتن دلایل اضطراب در بین كودكان آمریكایی، عواملی را كه در سعادت جامعه نقش دارند، بررسی كرده است؛ در چكیده آمار ایالات متحده، عوامل مؤثر در سعادت جامعه‌ی آمریكایی، سطوح جرایم، طلاق، بیكاری، درآمد و بعضی موارد دیگر برشمرده شده است. او می‌گوید، دو عامل برجسته‌تر هستند: 1ـ جرم و بی‌ثباتی اجتماعی حاصل از آن، 2ـ كمبود ارتباط اجتماعی با دیگران.
تویینگ می‌گوید: با افزایش جرم و جنایت در جامعه، به همان نسبت اضطراب بچه‌ها بیشتر می‌شود. حتی اگر بچه‌ها قربانی اصلی خشونت‌ها نباشند، رشد این تصور كه خشونت به راحتی اتفاق می‌افتد بچه‌ها را مضطرب می‌كند، در این بحث، پول كمترین نقش را دارد. امنیت مالی خانه‌هایی كه بچه‌ها در آن بزرگ می‌شوند، اهمیت زیادی ندارد، بلكه مهم این است كه آیا بچه‌ها احساس سلامت و امنیت می‌كنند یا خیر. به گفته‌ی تویینگ، مردم الان نمی‌دانند چه اتفاقی دارد می‌افتد؛ همان طور كه ندانستند بر سر جامعه‌ چه آمده است؛ دهه‌ی 1950 سال‌های بلوغ و كمال نبود، اما مردم نسبت به هم بیشتر احساس وابستگی می‌كردند. امروزه ما بیشتر آزادی داریم، انتخاب بیشتری داریم، جرایم بیشتری هم داریم و البته اضطراب بیشتر. چیزی نمانده تا به خاطر این اضطراب و جرایم، هزینه سنگینی پرداخت كنیم.
به نظر تویینگ، وقتی این بچه‌های مضطرب بزرگ می‌شوند، اضطراب و اضطراب‌زایی خود را به جامعه می‌آورند. این غول‌های ترسناك كه بچه‌ها از آن می‌ترسند، در بزرگسالی آنها را به اعتیاد، الكل و مواد مخدر می‌كشاند. آدم‌های مضطرب زودتر از آدم‌های معمولی می‌میرند. به عقیده متخصصان، اضطراب با اغلب بیماری‌های طولانی مدت، مثل بیماری‌های سخت داخلی، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های روانی، رابطه مستقیم دارد.

قیمت فایل فقط 26,000 تومان

خرید

برچسب ها : مقاله درمورد اختلال اضطراب , اضطراب چیست , درمان اضطراب , کنترل اضطراب , استرس و اضطراب , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , علایم و نشانه های اضطراب , اضطراب در کودکان , اسیب های اضطراب

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر